Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Alkalmi gyermekfelügyelet

[0]

Ha időnként szüksége van megbízható, a városi óvodák munkatársai által ajánlott gyermekfelügyelőre – „bébiszitterre”, akkor bátran használja szolgáltatásunkat! Az alkalmi gyermekfelügyeletet vállaló személyek szabadon kínálhatják szolgáltatásaikat az igénybe vevők számára. Regisztrált felhasználó megtekintheti az önéletrajzát, referenciáit is. Ha Ön gyermekfelügyeletet vállal, töltse fel adatait regisztrációt követően. A honlapon a felhasználók tetszés szerint megtekinthetik az Ön által megadott adatokat, elérhetőségeket, és igénybe vehetik szolgáltatását.


Szűkítse a találatokat:
Összesen 7 találat, 1 oldalon.
Felhasználó
Felhasználónév:

Jelszó:

Információ

Oldalunk a projekt tevékenységeinek megvalósítását támogatja. Ha szüksége van segítségre gyermekének elhelyezésében, vagy éppen helyben keres állást, esetleg háziorvosához jelentkezne be online, a böngésző mezőiben megtalálja a megoldást. Segítségre van szüksége? Technikai problémája van? Írjon: inno.szigetszentmiklos@gmail.com