Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Térkép

Alkalmi gyermekfelügyelet > Alkalmi gyermekfelügyelet alkalmazás >  M. Kecskés Edit

M. Kecskés Edit

Gyermek felügyelő

Állapot
Aktív
Mobil telefonszám
06302813536
Cím
2310 Szigetszentmiklós,
Nyelvek
Angol, Német

Gyermekfelügyeletet vállal kétszeres állami kitüntetett úszóedzönö!

Kedves Szülök!

M. Kecskés Edit 61 éves elönyugdíjas Szigetszentmiklóson élö fiatalos, sportos még nem nagymama vagyok.2 nagy lányom van, az egyik 35 a másik 28 éves.Szakmámat tekintve babaúszás oktató, úszóedzö, fogyatékkal élö gyermekek specifikus oktatója, és egy alapítvány vezetöje. Az Angolna Gyógyúszó Alapítvány vezetöjeként szabad idöben szívesen vállalnám csemetéje nevelését, segíteném elhozni az óvodából, iskolából, közösen játszanánk tanulnánk, és lennék én a pótnagymamája a picinek amíg a szülök kérik. Valamint az úszóiskolában lehetösége van a szülöknek személyesen hozzám úszófoglalkozásokra járni, egészséges és fogyatékkal élö gyermekeknek egyaránt. Amennyiben lenne lehetöség a kicsi/kicsik foglalkozásáva lekötni szabadidömet, úgy kérem hívjon fel bizalommal, és megbeszéljük a részleteket.

Köszönöm bizalmukat, várom jelentkezésüket!

Üdvözlettel:

Edit néni

Felhasználó
Felhasználónév:

Jelszó:

Információ

Oldalunk a projekt tevékenységeinek megvalósítását támogatja. Ha szüksége van segítségre gyermekének elhelyezésében, vagy éppen helyben keres állást, esetleg háziorvosához jelentkezne be online, a böngésző mezőiben megtalálja a megoldást. Segítségre van szüksége? Technikai problémája van? Írjon: inno.szigetszentmiklos@gmail.com