Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Időszakos gyermekfelügyelet P-SZ

[0]

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata lehetőséget teremt minden szülő számára, hogy évi legfeljebb öt alkalommal gyermekük időszakos felügyeletét ingyen igénybe vehesse. Célunk, hogy a helyben élő, elfoglalt, ingázó szülőknek segítséget nyújtsunk gyermekük felügyeletének időszakos biztosításával. Sokan költöztek városunkba távolról az elmúlt évtizedben, így azokban a családokban ahol nincs nagyszülő, vagy más rokon komoly problémát jelent a gyermekek eseti elhelyezése.
Alkalmanként legfeljebb 15-15 gyermek felügyeletét tudjuk biztosítani.
Iskolás korú gyermekére minden pénteken 18.00-22.00 óra között vigyáznak a SZIPE épületében (Szigetszentmiklósi Ifjúsági Parlament – „Ifjúsági Ház”, Dr. Lengyel Lajos u. 1.
Óvodás korú gyermekére minden szombaton 8.00-12.00 óra között vigyáznak a Mocorgó Óvodában. (Szent Miklós út 8.)
Az óvodában a megszokott játékeszközök rendelkezésre állnak, a SZIPE épületében pedig PlayStation játékok, és egyéb médiaeszközök használata biztosított.
A rendszer csak a regisztrált szülőknek teszi elérhetővé a jelentkezés funkciót. A szolgáltatás igénylése során szükséges a gyermek nevének és életkorának a megadása. Ezeket az információkat csak önkormányzatunk munkatársa látja, aki visszaigazolást küld a jelentkezés eredményéről. Pozitív elbírálás esetén Önnek nincs más dolga, mint elvinni gyermekét a megadott időpontban a gyermekfelügyelet helyszínére.

A gyerekek ellátásban nem részesülnek a gyermekfelügyelet ideje alatt (előzetesen reggeliről, szükség esetén uzsonnáról, tízórairól stb. a szülők gondoskodjanak).

Gyermekfelügyelet igénybevételéhez válassza ki, hogy Ifjúsági gyermekfelügyeletet, vagy Óvodai gyermekfelügyeletet szeretne igénybe venni!

 


 

Szűkítse a találatokat:
Összesen 2 találat, 1 oldalon.
Felhasználó
Felhasználónév:

Jelszó:

Információ

Oldalunk a projekt tevékenységeinek megvalósítását támogatja. Ha szüksége van segítségre gyermekének elhelyezésében, vagy éppen helyben keres állást, esetleg háziorvosához jelentkezne be online, a böngésző mezőiben megtalálja a megoldást. Segítségre van szüksége? Technikai problémája van? Írjon: inno.szigetszentmiklos@gmail.com