Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.
Térkép

Időszakos gyermekfelügyelet P-SZ > Időszakos gyermekfelügyelet alkalmazás > Óvodai gyermekfelügyelet

Óvodai gyermekfelügyelet

Mocorgó Óvoda

Cím
2310 Szigetszentmiklós, Szent Miklós út 8.

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata lehetőséget teremt minden szülő számára, hogy évi legfeljebb öt alkalommal gyermekük időszakos felügyeletét ingyen igénybe vehesse. Célunk, hogy a helyben élő, elfoglalt, ingázó szülőknek segítséget nyújtsunk gyermekük felügyeletének időszakos biztosításával.

Alkalmanként legfeljebb 15-15 gyermek felügyeletét tudjuk biztosítani.

Óvodás korú gyermekére minden szombaton 8.00-12.00 óra között vigyáznak a Mocorgó Óvodában. (Szent Miklós út 8.) Az óvodában a megszokott játékeszközök rendelkezésre állnak.

A rendszer csak a regisztrált szülőknek teszi elérhetővé a jelentkezés funkciót. A jelentkezés menete pedig a következő:

  1. Jelentkezzen be!
  2. Kattintson a Jelentkezek gombra!
  3. Válasszon időpontot!
  4. Kérem olvassa el a tájékoztatót, amit kinyomtatva, aláírva hozzon magával!
  5. Majd töltse ki, és hozza magával a kinyomtatott, aláírt adatlapot is!
Felhasználó
Felhasználónév:

Jelszó:

Információ

Oldalunk a projekt tevékenységeinek megvalósítását támogatja. Ha szüksége van segítségre gyermekének elhelyezésében, vagy éppen helyben keres állást, esetleg háziorvosához jelentkezne be online, a böngésző mezőiben megtalálja a megoldást. Segítségre van szüksége? Technikai problémája van? Írjon: inno.szigetszentmiklos@gmail.com