Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

Időszakos gyermekfelügyelet P-SZ > Időszakos gyermekfelügyelet alkalmazás > Ifjúsági gyermekfelügyelet

Ifjúsági gyermekfelügyelet

SZIPE – Ifjúsági Ház

Szigetszentmiklós Város Önkormányzata lehetőséget teremt minden szülő számára, hogy évi legfeljebb öt alkalommal gyermekük időszakos felügyeletét ingyen igénybe vehesse. Célunk, hogy a helyben élő, elfoglalt, ingázó szülőknek segítséget nyújtsunk gyermekük felügyeletének időszakos biztosításával.
Alkalmanként legfeljebb 15-15 gyermek felügyeletét tudjuk biztosítani.
Iskolás korú gyermekére minden pénteken 18.00-22.00 óra között vigyáznak a SZIPE épületében (Szigetszentmiklósi Ifjúsági Parlament – „Ifjúsági Ház”, Dr. Lengyel Lajos u. 1. PlayStation játékok, és egyéb médiaeszközök használata biztosított.
A rendszer csak a regisztrált szülőknek teszi elérhetővé a jelentkezés funkciót. A jelentkezés menete pedig a következő:
1. Jelentkezzen be!
2. Kattintson a Jelentkezek gombra!
3. Válasszon időpontot!
4. Kérem olvassa el a tájékoztatót, amit kinyomtatva, aláírva hozzon magával!
5. Majd töltse ki, és hozza magával a kinyomtatott, aláírt adatlapot is!
Felhasználó
Felhasználónév:

Jelszó:

Információ

Oldalunk a projekt tevékenységeinek megvalósítását támogatja. Ha szüksége van segítségre gyermekének elhelyezésében, vagy éppen helyben keres állást, esetleg háziorvosához jelentkezne be online, a böngésző mezőiben megtalálja a megoldást. Segítségre van szüksége? Technikai problémája van? Írjon: inno.szigetszentmiklos@gmail.com